Privacy & Cookies

  

Cookie Instellingen wijzigen
    

INLEIDING

Beste bezoeker, dank u voor uw bezoek aan onze website. Dit privacybeleid is bedoeld om u te informeren over de manier waarop wij uw persoonsgegevens op deze website verzamelen, gebruiken en overdragen.

Dit privacybeleid is gelaagd. Als u geïnteresseerd bent in een bepaalde sectie, opent u de bijbehorende titel hierboven.

AFDRUK

Naam of bedrijfsnaam: InBev Belgium B.V./S.R.L.
Maatschappelijke zetel & adres van de maatschappelijke zetel: Industrielaan 21, Boulevard Industriel, 1070 Anderlecht
Telefoonnummer: 016 27 61 11; email email: consumer.care.be@ab-inbev.comhttps://contactus.ab-inbev.com
Ondernemingsnummer: 0433.666.709

GEBRUIK VAN GEGEVENS

Door onze website te bezoeken, kunnen we uw persoonsgegevens op de volgende manieren verzamelen:

1. door middel van informatieverzoeken om bepaalde informatie op de website in te voeren of zich in te schrijven voor wedstrijden of prijsvragen. We kunnen u om bepaalde informatie vragen, zoals uw naam, leeftijd, straatnaam, stad, postcode, mobiel telefoonnummer, e-mailadres. We gebruiken deze informatie om contact met u op te nemen om te bevestigen dat u deelneemt aan een wedstrijd of prijsvraag of om u op de hoogte te stellen dat u bent geselecteerd als winnaar.

2. door middel van cookies en andere soortgelijke technologieën die ons helpen u een betere browser-ervaring te bieden, de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen (voor meer informatie, zie hieronder).

3. door middel van een aantal website ontwikkelingstechnologieën op onze website die technisch noodzakelijk zijn om de inhoud weer te geven (gebruiksgegevens). We bekijken de gebruiksgegevens in onze protocollen om de kwaliteit van de website te verbeteren en ervoor te zorgen dat de website aan u wordt getoond. Dit omvat de naam en het adres van de gevraagde inhoud, de gegevens en het tijdstip van de aanvraag, het gegevensvolume, de beschrijving van de webbrowser en het besturingssysteem en de verwijzingslink die aangeeft vanaf welke pagina u onze website hebt bereikt. Deze informatie is bijvoorbeeld nodig voor de ontwikkelaars om ervoor te zorgen dat onze website binnen een zeer korte tijd wordt weergegeven.

4. via de registratie en aanmelding voor de nieuwsbrief en om u mailings of andere marketinginformatie over onze merken en onze bedrijven te sturen via e-mail / mail / SMS-berichten, waarvan wij denken dat u er belangstelling voor heeft (ALLEEN als u ons daarvoor uitdrukkelijk toestemming heeft gegeven). U ontvangt informatie over hoe u zich kunt uitschrijven of hoe u marketingmateriaal van ons kunt tegenhouden.

5. door middel van informatie die u ons verstrekt in opmerkingen, suggesties of andere informatie met betrekking tot onze website, onze producten of diensten. We kunnen u vragen om bepaalde informatie zoals uw naam, leeftijd, straatnaam, stad, postcode, mobiel telefoonnummer en/of e-mailadres. We bieden u de mogelijkheid om een account aan te maken en deze te gebruiken binnen AB InBev terwijl we eraan blijven werken om het beste bierbedrijf te zijn in een betere wereld (dit gebruik is enkel met betrekking tot uw opmerkingen of suggesties).

6. andere specifieke soorten informatie kunnen worden gevraagd in verband met aankopen, productclaims en het aanmaken van een account. Wij gebruiken deze gegevens om uw bestelling uit te voeren, incl. verzending en betaling en om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen, bijv. het voeren van een correcte financiële administratie.

De onderstaand vermelde entiteit en haar agenten zullen uw persoonsgegevens slechts zolang bewaren als nodig is voor het vervullen van de hierboven beschreven doeleinden of als vereist door de wet.

In de meeste gevallen verwerken wij uw persoonsgegevens op basis van uw toestemming in overeenstemming met Art. 6 (1) (a) van de Algemene verordening inzake de Bescherming van Persoonsgegevens (AVG). In zeer specifieke gevallen, zoals hieronder beschreven, is de verwerking van uw persoonsgegevens gebaseerd op AB InBev's legitieme belangenbasis op Art. 6 (1) (f) AVG.

RECHTEN VAN DE GEBRUIKER

De AVG geeft u een aantal rechten. Als gebruiker van onze website heeft u het recht om informatie op te vragen over de gegevens die wij over u opslaan en het doel van de opslag ervan. Daarnaast heeft u het recht om te eisen dat onjuiste gegevens worden gecorrigeerd en gegevens die ongepast of niet meer nodig zijn, worden verwijderd. U hebt ook het recht om ons te verzoeken de verwerking van uw gegevens te beperken en het recht op overdraagbaarheid van gegevens.

Indien persoonsgegevens worden verzameld volgens Art. 6 (1) (f) AVG heeft u het recht om op grond van uw specifieke situatie te allen tijde bezwaar te maken tegen de verwerking van persoonsgegevens. Wij zullen de persoonsgegevens niet langer verwerken, tenzij wij dwingende legitieme redenen voor de verwerking aantonen die voorrang hebben op de belangen, rechten en vrijheden van u of voor de vaststelling, uitoefening of onderbouwing van een rechtsvordering. Om uw rechten uit te oefenen, kunt u contact met ons opnemen via de kanalen vermeld in de rubrieken “Verwerkingsverantwoordelijke” en “Klachten”.

COOKIES EN SOORTGELIJKE TECHNOLOGIEËN

Cookies zijn kleine stukjes data die op de harde schijf van het apparaat van een bezoeker worden geplaatst. Met behulp van cookies kunnen we informatie voor een bepaalde periode opslaan en uw apparaat identificeren voor de hieronder genoemde doeleinden.

Cookies worden voor een bepaalde tijd op uw apparaat opgeslagen en vervolgens verwijderd. Deze periodes kunnen variëren afhankelijk van het type cookie. Sommige cookies worden alleen opgeslagen voor de tijd dat u onze website bezoekt (sessiecookie) en worden automatisch verwijderd zodra u uw browser sluit, andere cookies worden voor een langere periode opgeslagen dan uw sessie (permanente cookies).

Op deze website gebruiken we ook technologieën die vergelijkbaar zijn met cookies, zoals lokale gedeelde objecten. Dit zijn kleine gegevensbestanden die uw web-browsing ervaring verbeteren, bijvoorbeeld door u in staat te stellen het uiterlijk van een website die u regelmatig bezoekt te personaliseren.

In de onderstaande paragrafen informeren wij u op transparante wijze over ons gebruik van cookies en soortgelijke technologieën. Als u meer wilt weten over deze technologieën, kunt u ook uw browserinstellingen aanpassen om u te informeren over de cookies of soortgelijke technologieën die naar uw apparaat worden gedownload.

Deze website heeft verschillende categorieën van cookies en soortgelijke technologieën zoals beschreven in de volgende grafiek.

Voor "Strikt noodzakelijke cookies" verwerken wij uw persoonsgegevens volgens Art. 6 (1) (f) AVG voor de legitieme doeleinden die in de titel hieronder worden uitgelegd.

Met betrekking tot "Prestatiecookies", "Functionele cookies" en "Targeting cookies", verwerken wij uw persoonsgegevens op basis van uw toestemming volgens Art. 6 (1) (a) AVG voor de hieronder uiteengezette doeleinden. Uw toestemming wordt verzameld en geregistreerd na de selectie van uw cookie-voorkeuren in onze cookie-banner.

Als u uw cookievoorkeuren wilt wijzigen, gaat u naar "cookie-instellingen" aan het einde van het gedeelte "cookies" van dit privacybeleid.
 

Cookie Instellingen wijzigen

 

TECHNOLOGIEËN VOOR HET VOLGEN VAN DE WEBSITE

Geïntegreerd in deze website zijn doelgerichte reclametools. Deze cookies kunnen via onze site worden geplaatst door onze reclamepartners. Ze kunnen door die bedrijven worden gebruikt om een profiel van uw interesses op te bouwen en u relevante advertenties op andere sites te tonen. Ze slaan geen directe persoonlijke informatie op, maar zijn gebaseerd op een unieke identificatie van uw browser en internetapparaat. Als u deze cookies niet toestaat, zult u minder gerichte reclame ervaren.

Cookies en andere gebruikte technologieën:

Deze tool maakt gebruik van cookies en soortgelijke technologieën en stelt ons in staat om het gebruik van onze website door de bezoeker te analyseren. Voor dit doel wordt de gegenereerde informatie in de cookie (inclusief uw IP-adres) naar ons gestuurd en opgeslagen om ons in staat te stellen het gebruik van onze website te optimaliseren en/of u te voorzien van op uw interesses afgestemde advertenties.

U kunt uw toestemming intrekken door hier uw voorkeuren bij te werken.

Wij verwerken uw persoonsgegevens op basis van uw toestemming op grond van Art. 6 (1) (a) AVG voor de hierboven beschreven doeleinden. Na het selecteren van uw cookie-voorkeuren wordt uw toestemming verkregen en geregistreerd via onze cookie-banner. De persoonsgegevens worden gewist wanneer ze niet langer nodig zijn voor het oorspronkelijke doel of nadat u uw toestemming heeft ingetrokken. U kunt het gebruik van targeting cookies en soortgelijke technologieën uitsluiten door de juiste instellingen in uw browser of in de "cookie-instellingen" te selecteren. Houd er rekening mee dat het in dit geval kan voorkomen dat u niet alle functies van deze website kunt gebruiken. Afhankelijk van de browser die u gebruikt, kunt u ook een browser-plug-in installeren om tracking te voorkomen.

NIEUWSBRIEF

Op onze website heeft u de mogelijkheid om u te abonneren op onze gratis nieuwsbrief. Wij maken gebruik van de dubbele-opt-in procedure voor de inschrijving. Zodra u het aanmeldingsformulier bij ons indient, ontvangt u van ons een bevestigingsmail. Uw inschrijving wordt pas geactiveerd nadat u op de link in de bevestigingsmail heeft geklikt. U kunt zich te allen tijde afmelden voor de nieuwsbrief. Gebruik hiervoor de afmeldingslink aan het einde van elke e-mail. Uw e-mailadres wordt dan onmiddellijk uit het distributiesysteem verwijderd. Door u te abonneren op de nieuwsbrief gaat u akkoord met de volgende toestemmingsverklaringen: Ik ga akkoord met het ontvangen van reclame van InBev Belgium in de vorm van nieuwsbrieven. Wij verwerken uw persoonsgegevens volgens Art. 6 (1) (a) AVG. Het verstrekken van deze gegevens is noodzakelijk om u onze nieuwsbrieven te kunnen verstrekken (Art. 6 (2) (c) AVG). De persoonsgegevens worden gewist wanneer ze niet meer nodig zijn. U kunt de link onder elke e-mail gebruiken om u af te melden voor onze marketingberichten. U kunt ons ook een verzoek sturen via de contactgegevens onderaan dit beleid. Let op, we zullen u nog steeds informatie blijven sturen met betrekking tot lopende zakelijke relaties met u of andere doeleinden, zoals een account dat u bij ons heeft, of een zakelijke relatie die u met ons heeft, zoals een verzoek dat u heeft gedaan voor of over onze goederen en diensten (zoals transactieberichten, bijvoorbeeld over wedstrijden waaraan u mogelijk deelnam).

GEGEVENSBEHEER­PLATFORMS OF DATA MANAGEMENT PLATFORM

Uw gegevens kunnen worden verzameld in ons Data Management Platform (DMP) dat wordt beheerd door Salesforce.com, Inc. Ons doel van het gebruik van DMP is ervoor te zorgen dat u advertenties ontvangt die zijn afgestemd op uw interesses in onze en andere sites die u bezoekt. Een DMP is een reclametechnologie die automatisch publiekssegmenten creëert om het beste van onze campagnes te delen. Een DMP maakt gebruik van cookie- en niet-cookietechnologieën om uw computer of apparaat te herkennen en/of om informatie te verzamelen en vast te leggen over uw surfactiviteiten op het web, met inbegrip van uw activiteiten op of buiten deze website. DMP analyseert en categoriseert automatisch gegevens die afkomstig zijn van verschillende bronnen, bijvoorbeeld van andere sites en van andere bierliefhebbers.

Wij zullen uw persoonsgegevens alleen verwerken voor dit doel nadat u ons uw toestemming heeft gegeven, in overeenstemming met Art. 6 (1) (a) AVG. U zal geen nadeel ondervinden indien u wenst dat uw gegevens niet naar één of alle DMP-aanbieders worden gestuurd. U kunt uw toestemming op de cookie-banner intrekken.

Nadat u toestemming heeft gegeven voor deze handeling zal onze DMP uw gegevens gaan verwerken en deze zullen worden gedeeld met andere partijen zoals uitgevers, marketing data providers en business partners. Salesforce.com, Inc. is een andere verantwoordelijke voor de verwerking van gegevens, waarop wij echter slechts beperkte invloed hebben. Als u meer wilt weten over deze technologie, kunt u de informatie van Salesforce.com, Inc. raadplegen voor meer informatie. https://www.salesforce.com/products/marketing-cloud/sfmc/audience-studio-privacy/

KLANTGEGEVENS PLATFORM OF CUSTOMER DATA PLATFORM

Onze website heeft een Customer Data Platform (CDP). Ons doel bij het gebruik van CDP is om ervoor te zorgen dat u op onze websites en ook op externe sites die u bezoekt, reclamecontent ontvangt die is afgestemd op uw interesses. Een CDP is een reclametechnologie die automatisch publiekssegmenten creëert om het beste van onze campagnes met u en andere bierliefhebbers te delen. Ons CDP analyseert en categoriseert automatisch gegevens die afkomstig zijn van verschillende bronnen, bijvoorbeeld andere sites en andere websitegebruikers.

We zullen uw persoonsgegevens alleen verwerken nadat u ons uw toestemming hebt gegeven, in overeenstemming met Art. 6 (1) (a) AVG. U zult geen nadeel ondervinden als u niet instemt met deze bewerking.

Zodra uw toestemming is gegeven, zal onze CDP uw gegevens gaan verwerken en deze zullen worden gedeeld met andere zakelijke partners van ARM Treasure Data met behulp van dezelfde tool. De gegevensbeheerder voor deze operatie is Treasure Data, Inc. dus hou er rekening mee dat AB InBev geen controle heeft over met wie uw gegevens gedeeld worden, aangezien dit eenzijdig bepaald wordt door het CDP. Aangezien de technologie van een CDP zeer complex is en er verschillende belanghebbenden bij betrokken zijn, kunt u, indien u meer wilt weten over deze operatie, de informatie van de Treasure Data, Inc. raadplegen voor meer informatie.https://www.treasuredata.com/privacy.

PLUG-INS VOOR SOCIALE MEDIA

Wij plaatsen diverse social media buttons op onze website in de vorm van een plug-in. Hieronder staan de gebruikte social media buttons:

-Facebook

-Twitter

-YouTube

-Instagram

Houd er rekening mee dat door het bezoeken van een website die social media plug-ins integreert, bepaalde gegevens (uw huidige IP-adres, bezochte sites, de datum en tijd van de website etc.) worden doorgestuurd naar deze social media diensten, zelfs als u niet geregistreerd bent bij deze diensten. Als u al bent aangemeld bij de social media dienst wanneer u op de social media knop klikt, kan de social media dienst deze gegevens ook gebruiken om uw gebruikersnaam en eventueel zelfs uw echte naam te identificeren. Wij hebben geen controle over de omvang, de aard en het doel van dergelijke gegevensverwerking door de social media dienst. Houd er rekening mee dat de social media service perfect in staat is om deze gegevens te gebruiken om gepseudonimiseerde en zelfs geïndividualiseerde gebruikersprofielen aan te maken.

Meer informatie over gegevensbescherming met betrekking tot sociale platforms vindt u op het privacybeleid van de sociale mediaplatforms.

KAART

Wanneer u de kaartfunctie gebruikt, kunnen wij niet uitsluiten dat informatie over uw gebruik (met name het IP-adres van uw computer) wordt doorgegeven aan de OpenStreetMap Foundation (OSMF). Wij hebben geen invloed op de gegevensverwerking door de OSMF. Uw gegevens worden alleen aan de aanbieder doorgegeven indien u daarmee instemt overeenkomstig Art. 6 (1) a GDPR. Indien u niet instemt met de verwerking van gegevens door OSMF, verzoeken wij u niet in te stemmen met de activering van de kaarten. Om de verwerking van uw persoonsgegevens stop te zetten, gelieve java scripts in uw browser te deactiveren of cookies in uw browser te verwijderen. Voor meer informatie over deze operatie kunt u de informatie raadplegen die door de OSMF wordt verstrekt https://wiki.osmfoundation.org/wiki/­Privacy_Policy#Introduction.

SOCIAL LINKS

We plaatsen diverse social media buttons op ons platform in de vorm van links. Hieronder vindt u de social media buttons die gebruikt worden in deze websites zoals Instagram, Facebook, Pinterest en Youtube.

Wij tonen alleen een button op ons platform en integreren geen social media plug-ins. Persoonsgegevens van u worden alleen doorgegeven aan de social media provider als u op de knop klikt.

Als u al ingelogd bent bij de social media service wanneer u op de social media button klikt, kan de social media service deze gegevens ook gebruiken om uw gebruikersnaam en eventueel zelfs uw echte naam te identificeren. Wij hebben geen controle over de omvang, de aard en het doel van dergelijke gegevensverwerking door de social media dienst. Houd er rekening mee dat de social media service perfect in staat is om deze gegevens te gebruiken om gepseudonimiseerde en zelfs geïndividualiseerde gebruikersprofielen aan te maken.

Meer informatie over gegevensbescherming met betrekking tot sociale platforms vindt u op het privacybeleid van de sociale mediaplatforms.

“LOOK-ALIKE AUDIENCE” OF VERGELIJKBARE DOELGROEPEN

We maken gebruik van verschillende technologieën om “look-alike audiences” te creëren op sociale media. We kunnen gehashte delen van uw persoonsgegevens (voornamelijk uw naam en andere online identifiers, e-mailadres) delen met onze marketingpartners en uitgevers om u te voorzien van reclame in overeenstemming met uw interesses en/of die van gelijkgestemde consumenten. We kunnen bijvoorbeeld uw e-mailadres samenvoegen met de e-mailadressen van anderen die zich voor onze marketingactiviteiten hebben geregistreerd, dergelijke gegevens lokaal hashen en de daaruit voortvloeiende hashed data naar Facebook of andere marketingpartners verzenden met het doel om een "Look-alike Audiences" te creëren (waarbij gerichte advertenties worden verzonden naar mensen op Facebook die vergelijkbare kenmerken hebben als mensen op onze klantenlijst). We vragen uw toestemming om via e-mail of de cookie-banner een “Look-alike Audience” te creëren. Als u uw toestemming wilt intrekken, kunt u uw instellingen in de cookie-banner aanpassen.

FACEBOOK PIXEL

Een Facebook Pixel is een analytische tool die bestaat uit een code die is geïnstalleerd op onze website. Bij het bezoeken van sommige pagina’s of bijvoorbeeld bij het kopen van een product, wordt de Facebook Pixel getriggerd en verzamelt het informatie voor jouw Facebookgebruik (als je lid bent van Facebook). Deze technologie helpt ons om de juiste content en advertenties te laten zien en om het gebruikt van onze website te kunnen analyseren. De Facebook Pixel kan eventueel persoonlijke data van je verzamelen zoals:

Welk besturingssysteem wordt gebruikt
Het type website dat wordt gebruikt, bijvoorbeeld via mobiel of desktop
Het type cliënt dat wordt gebruikt, bijvoorbeeld de internet browser of de e-mail provider
De gebruikte schermresolutie
Het tijdstip waarop de website wordt bezocht
De activiteiten op de website tijdens het bezoek (in het geval er meerdere tracking pixels worden gebruikt)
IP adres (geeft informatie over de internet provider en locatie)
Jouw persoonlijke data zal niet worden gedeeld met derde partijen buiten Facebook en enkel worden gebruikt voor de hierboven beschreven doeleinden.

BEVEILIGINGSMAATREGELEN

Wij nemen technische en organisatorische maatregelen om uw gegevens zo goed mogelijk te beschermen. Naast de verplichting van onze medewerkers tot geheimhouding en een zorgvuldige selectie en controle van onze dienstverleners, beveiligen wij onze bedrijfsomgeving adequaat. Om uw gegevens te beschermen tegen ongewenste toegang maken wij gebruik van gegevenscodering. De gegevens die vanaf deze website worden verzameld, worden via het internet met behulp van gegevensversleutelingstechnologie tussen uw computer en onze server en vice versa doorgegeven. Als de verbinding gecodeerd is, wordt het “lock”-symbool in de statuslijst van uw browser als vergrendeld weergegeven en begint de adresregel met “https://”. Om uw gegevens tijdens het transport te beveiligen, gebruiken wij minimaal de TLS 1.2 standaard (Transport Layer Encryption standaard).

WETTELIJKE DRINKLEEFTIJD

<[p>Deze website is niet bedoeld voor personen onder de wettelijke leeftijd om te drinken. Daarom voeren wij bij het bezoeken van de website leeftijdscontroles uit. Als we later vernemen dat een persoon onder de wettelijke drinkleeftijd ons persoonsgegevens heeft verstrekt, zullen we deze verwijderen. Gelieve deze website of de inhoud ervan niet te delen of door te sturen naar iemand die minderjarig is.

OVERDRACHT AAN DERDEN

Wij kunnen uw persoonsgegevens doorgeven aan derden zoals onze groepsleden, onze professionele adviseurs, onze externe en interne dienstverleners die diensten aan ons leveren (zoals distributie van nieuwsbrieven, IT-hosting en marktonderzoek). Wij maken gebruik van speciale platforms om onze consumentengegevens zorgvuldig en gecertificeerd op te slaan, te bundelen en te verwerken.

Wij kunnen uw persoonsgegevens bekendmaken voor de hierboven beschreven doeleinden en alleen voor specifieke doeleinden volgens de relevante wetgeving inzake gegevensbescherming. Deze dienstverleners zijn verplicht om uw persoonsgegevens alleen te verwerken volgens onze strikte instructies en wanneer zij adequate technische en organisatorische maatregelen kunnen bieden om uw gegevens te beschermen. We kunnen uw persoonsgegevens ook openbaar maken als dit wettelijk verplicht of toegestaan is, als de openbaarmaking noodzakelijk is om een bedreiging van het leven, de gezondheid of de veiligheid te voorkomen, of als we op een andere manier zijn toegestaan door de relevante wetten op de gegevensbescherming.

HET VERZENDEN VAN INFORMATIE OVERZEE

De persoonsgegevens worden in beperkte mate naar het buitenland verstuurd naar andere dochterondernemingen van onze groep waarvan de moedermaatschappij de Belgische onderneming ANHEUSER-BUSCH INBEV S.A./N.V. met registratienummer 0417.497.106 is, voor het leveren van hostingdiensten en ondersteunende diensten binnen de groep. AB InBev zal uw persoonlijke informatie niet naar een ontvanger buiten de EU / de EER sturen zonder uw toestemming of op een andere manier te voldoen aan de relevante privacywetgeving.

GEGEVENSBESCHERMINGS­FUNCTIONARIS

Neem contact op met onze functionaris voor gegevensbescherming als u de bij ons opgeslagen persoonsgegevens wilt inzien, als u bestaande gegevens wilt wijzigen of verwijderen, als u de toestemming die u ons hebt gegeven wilt intrekken of als u een opmerking of klacht hebt over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken: First Privacy GmbH Web: https://www.first-privacy.com/ E-mail: abi-team@first-privacy.com.

U kunt ook contact opnemen met onze Functionaris voor Gegevensbescherming (verder DPO) via ons "Contacteer ons" formulier https://contactus.ab-inbev.com/. Selecteer de typologie "juridische en zakeijke aangelegenheden”, vervolgens typologie “data privacy” vervolgens subtypologie “Contact Data Protection Officer" in het “Contacteer ons” formulier. Houd er rekening mee dat u door te klikken op "Contacteer ons" deze website verlaat en wordt doorgestuurd naar onze algemene "Contacteer ons" website die niet door ons wordt beheerd.

KLACHTEN

Neem contact op met onze functionaris voor gegevensbescherming als u de bij ons opgeslagen persoonsgegevens wilt inzien, als u bestaande gegevens wilt wijzigen of verwijderen, als u de toestemming die u ons hebt gegeven wilt intrekken of als u een opmerking of klacht hebt over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken: First Privacy GmbH Web: https://www.first-privacy.com/ E-mail: abi-team@first-privacy.com.

U kunt ook contact opnemen met onze Functionaris voor Gegevensbescherming (verder DPO) via ons "Contacteer ons" formulier https://contactus.ab-inbev.com/. Selecteer de typologie "juridische en zakeijke aangelegenheden”, vervolgens typologie “data privacy” vervolgens subtypologie “Contact Data Protection Officer" in het “Contacteer ons” formulier. Houd er rekening mee dat u door te klikken op "Contacteer ons" deze website verlaat en wordt doorgestuurd naar onze algemene "Contacteer ons" website die niet door ons wordt beheerd.

KLACHTEN

Als u bezorgd bent dat wij uw wettelijke rechten of de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming niet hebben nageleefd, kunt u intern een klacht indienen via onze klachtenprocedure of kunt u besluiten een formele klacht in te dienen bij de gegevensbeschermingsautoriteiten. Wanneer u het contactformulier gebruikt of contact met ons opneemt via e-mail, verzamelen en verwerken wij alleen uw naam, uw e-mailadres en uw vragen en opmerkingen. U bent vrij om ons meer informatie te geven. Houd er rekening mee dat u door te klikken op "Contacteer ons" deze website verlaat en wordt doorgestuurd naar onze wereldwijde "Contacteer ons"-website. Wij verwerken uw persoonsgegevens volgens Art. 6 (1) (f) AVGAVG voor de legitieme doeleinden om u te antwoorden en met u in contact te blijven. De persoonsgegevens worden gewist wanneer ze niet langer nodig zijn voor het oorspronkelijke doel (het beantwoorden van uw vragen en opmerkingen).

Wij behandelen de klachten als volgt:

Stap 1: Laat ons weten of u een klacht wilt indienen door contact op te nemen met onze (DPO).

Stap 2: Onderzoek van de klacht: Uw klacht wordt door onze DPO onderzocht. Een antwoord op uw klacht zal binnen een redelijke termijn (in principe een maand, maar we kunnen u informeren als we meer tijd nodig hebben om uw verzoek te verwerken) schriftelijk worden verstrekt.

Stap 3: Neem contact op met de Gegegevensbeschermingsautoriteit: Wij verwachten dat onze procedures uw klacht eerlijk en snel zullen behandelen. Als u echter ontevreden blijft, kunt u ook contact opnemen met de gegevensbeschermingsautoriteiten:

Gegevensbeschermingsautoriteit
Drukpersstraat 35, 1000 Brussel

+32 (0)2 274 48 00
+32 (0)2 274 48 35
contact(at)apd-gba.be

https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/

Stuur uw klachten schriftelijk naar de volgende kanalen:

consumer.helpline@ab-inbev.com.

FIRST PRIVACY GmbH
(DPO Name: Peter Suhren)
Konsul-Smidt-Straße 88
28217 Bremen
Germany
Tel.: +49 (0) 421 69 66 32 80
Fax: +49 (0) 421 69 66 32 81
email: abi-team@first-privacy.com

Voor het doel van de verwerking van uw verzoek of klacht verwerken wij uw persoonsgegevens volgens Art. 6 (1) (b) AVG. De persoonsgegevens worden gewist wanneer ze niet meer nodig zijn voor het oorspronkelijke doel (b.v. het bestellen van goederen in onze webshop) en er geen verplichte bewaartermijnen in acht moeten worden genomen.

PRIVACY GESPREKSOPNAME

InBev Belgium hecht veel belang aan de bescherming van uw persoonlijke gegevens. Dit privacybeleid voor persoonlijke gegevens is ontworpen om u te informeren over hoe wij uw persoonlijke gegevens verzamelen, gebruiken en overdragen.

InBev Belgium BV (verder AB InBev) is verantwoordelijk voor het verzamelen en verwerken van uw persoonsgegevens.

Doel van de verwerking

AB InBev kan telefoongesprekken opnemen die met haar callcenter worden gevoerd om een overzicht te hebben van de bestellingen van klanten voor AB InBev-producten, om klachten die daaruit voortvloeien op te lossen en voor kwaliteitscontroledoeleinden. Voortvloeiend uit Art. 6 (1) (f) van de GDPR, heeft AB InBev een legitiem belang om te verzekeren dat haar producten en diensten vlot en gemakkelijk beschikbaar zijn voor haar klanten en om ook de kwaliteit van haar dienst(en) te handhaven. AB InBev zal enkel toegang hebben tot de opnames waarvan is vastgesteld dat er kwaliteitsproblemen waren, om de vastgestelde problemen op te lossen. AB InBev zal geen gebruik maken van de gespreksopnames voor andere doeleinden dan die vermeld in deze paragraaf.

Verzamelde Informatie

Bij deze activiteit kunnen wij de opname van uw gesprek, uw naam, telefoonnummer, adres en email adres verwerken. Gelieve er rekening mee te houden dat de lijnen die beschikbaar zijn voor u om contact op te nemen met de AB InBev Customer Service Centers uitsluitend bestemd zijn voor zakengerelateerde zaken. Klanten wordt daarom aangeraden geen gevoelige gegevens of andere informatie die niet noodzakelijk is voor het doel van het telefoongesprek mee te delen. Indien klanten gevoelige gegevens of andere persoonlijke gegevens meedelen die niet noodzakelijk zijn voor het hier beschreven doel, zijn onze call center agenten opgeleid om dergelijke oproepen te beëindigen. Klanten die hun bestellingen niet via de telefoon willen plaatsen, kunnen dit doen op https://contactus.ab-InBev.com/en.

Bewaartermijn:

De gespreksopnamen worden gedurende een periode van 30 dagen bewaard, waarna ze automatisch worden gewist.

Derde partijen

De gesprekken worden opgenomen en opgeslagen door New Voice Media, [BL1] de gegevensverwerkers. New Voice Media zijn telefonie dienstverleners aangesteld door AB InBev. Op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (GDPR) heeft AB InBev een Data Transfer Agreement gesloten met New Voice Media. Beide partijen zijn ook passende technische en organisatorische maatregelen overeengekomen om de beveiliging van opgenomen gesprekken te waarborgen. Dezelfde contractuele relatie tussen AB InBev en New Voice Media bestaat tussen New Voice Media en de subverwerker die door New Voice Media is aangesteld om ondersteunende diensten te verlenen.

Overdracht van gegevens

New Voice Media, de gegevensverwerker, kan persoonsgegevens opslaan op servers buiten de EU/EER. Om de rechtmatigheid van de gegevensoverdracht te verzekeren, heeft AB InBev, onder andere, EU Standaard Contractuele Clausules gesloten volgens Art. 46 para. 2 lit. c GDPR met New Voice Media afgesloten.

Toegang tot de gegevens:

Enkel New Voice Media en Subverwerkers hebben toegang tot de gespreksopnames wanneer deze gespreksopnames voor de hierboven geïdentificeerde doeleinden worden gebruikt. AB InBev heeft geen directe toegang tot de gespreksopnames.

Rechten van de betrokkene

In overeenstemming met de GDPR hebben betrokkenen het recht om informatie over deze verwerkingsactiviteit op te vragen. Betrokkenen hebben ook het recht op rectificatie of wissing van hun persoonsgegevens, de beperking van de verwerking en de toegang tot hun persoonsgegevens. Om een van deze rechten uit te oefenen, kunt u contact opnemen met ABI via: Consumer.Helpline@ab-InBev.com. Indien u van mening bent dat uw gegevens niet in overeenstemming met de wet worden verwerkt, kunt u ook contact opnemen met de toezichthoudende autoriteiten voor gegevensbescherming.

Contactgegevens van de functionaris voor gegevensbescherming:

Voor vragen, opmerkingen of klachten kunt u contact opnemen met onze functionaris voor gegevensbescherming:

First Privacy GmbH

Web: https://www.first-privacy.com/

E-mail: abi-team@first-privacy.com


03/05/2021, 16:20:52